EEN GOED AFGESTELDE RACEFIETS OF ATB IS ESSENTIEEL VOOR DE BESTE PRESTATIES. WIJ MAKEN GEBRUIK VAN HET CYCLEFIT MEETSYSTEEM.

DOOR MIDDEL VAN HET METEN VAN DIVERSE LICHAAMSMATEN KOMEN WE TOT EEN GOEDE AFSTELLING VAN DE FIETS VOOR ZOWEL DE BEGINNER, TOERFIETSEN ALS PROFESSIONELE FIETSER.

VOOR ZOWEL RACEFIETS, TIJDRITFIETS EN ATB HEBBEN WIJ PASSENDE METINGEN!

EEN UITGEBREIDE METING KOST SLECHTS 39,95 EURO. KUN JE DE GOEDE ZIT NIET VINDEN OF ZIJN ER LICHAMELIJKE KLACHTEN DAN IS EEN METING ZEKER AAN TE RADEN.

BIJ AANSCHAF VAN EEN FIETS WORDEN DE KOSTEN VAN DE METING VERREKEND MET DE FIETS EN KOST DE METING U DUS NIETS!

VOORDEEL VAN HET CYCLEFIT MEETSYSTEEM IS OOK DAT WE VAN ALLE MERKEN FIETSEN DE GEOMETRIE PER MERK FRAME KUNNEN VERGELIJKEN MET DE GEWENSTE ZITPOSITIE. ZO KOMEN WE TOT DE BESTE MAAT FIETS MET DIRECT DE CORRECTE STUURPENLENGTE/STUURHOOGTE ENZ.

HET CYCLEFIT MEETSYSTEEM HOUDT BIJ DE MAATBEPALING OOK REKENING MET DE KEUZE VAN HET TYPE PEDALEN/ZADEL/STUUR ENZ. KORTOM HET IDEALE MEETPROGRAMMA VOOR EEN GOEDE AFSTELLING VAN DE FIETS!

ZADELPROBLEMEN?.....SELLE SMP ZADEL NEMEN

WIJ ZIJN SELLE SMP TESTCENTER. VOORDAT U OVERGAAT TOT DE AANSCHAF VAN EEN BEPAALD TYPE SELLE SMP ZADEL KUNT U HET GEWENSTE MODEL EERST OP DE EIGEN FIETS TESTEN. SELLE SMP BLINKT UIT IN DE VELE VERSCHILLENDE MODELLEN WAARUIT GEKOZEN KAN WORDEN. VERSCHILLENDE BREEDTES/LENGTES/TYPE VULLING MAKEN HET MOGELIJK OOK VOOR U EEN GESCHIKTE ZADEL AAN TE SCHAFFEN. MET EEN SELLE SMP ZADEL VOORKOMT U VELE PROBLEMEN